ad.sign

"Digitális átállás" a POS/POP reklámozásban üzlethálózatoknak és kisvállalkozásoknak.

Komplett, hálózati digital signage rendszerünkkel és tartalomkezelő szolgáltatásunkkal elérhető áron kínálunk modern eszközt az eladáshelyi reklámozáshoz.

Mi az a digital signage?

Nem újkeletű fogalom, de sajnos nincs rá jó magyar kifejezés. A "digital signage" digitális - többnyire LCD -, képernyők reklámcélú vagy egyéb tájékoztató célú tartalom megjelenítésére való használatát jelenti.

Ez az egészen egyszerű önálló, üzletek polcai között elhelyezett kis méretű képernyőktől kezdve a több képernyőből álló videofalakig és akár több helyszínen vagy járműveken található, hálózatba kötött nagyméretű kijelzőkig minden felhasználási módot magába foglal.

signage display

Mit kínálunk?

  • Saját digital signage rendszerünket fejlesztjük és értékesítjük,
  • Segítünk a minket felkereső vállalkozásoknak kiválasztani és bevezetni egy ilyen rendszert,
  • Megvalósítjuk ügyfeleink egyedi elképzeléseit,
  • Üzemeltetünk, hogy csak arra kelljen időt fordítania ami tevékenysége szempontjából igazán fontos.

Miért minket válasszon?

  • Több év tapasztattal rendelkezünk digital signage hálózat fejlesztése és tartalomgyártás területén, 
  • Üzleti vezetőkkel ugyanúgy szót értünk, mint fejlesztőkkel. Nem fogjuk IT és egyéb technikai szakkifejezésekkel bombázni, ha tanácsot kér, de ha IT-részlegük munkatársaival kell együtt dolgoznunk sem leszünk megilletődve,
  • Együtt tudunk működni az Önök kreatív ügynökségével, ha van ilyen, a bevezetett digital signage rendszerük olajozott, zökkenőmentes működéséért.

Hiszünk benne, hogy van a piacon helye egy kedvező árú komplett szolgáltatáscsomagnak amely magában foglalja a megjelenítő eszközök beszerzésétől a tartalomkezelő szoftveren át a működtetéssel és fejlesztésekkel kapcsolatos feladatokat.

A legfontosabb szempont

Mi a legfontosabb egy digital signage rendszer kiválasztásánál: az ár, képminőség, méret, fényerő, megtérülés?
Szerintünk egyik sem ezek közül.

Véleményünk szerint a legfontosabb szempont, hogy egy újonnan bevezetett rendszer hogyan képes igazodni a megszokott, működő kommunikációs- és munkafolyamatokhoz.

  • El kell-e új szoftverek használatát sajátítani vagy sem?
  • Változik-e és hogyan változik a marketing tevékenységben részt vevő kreatív szakemberek munkája?
  • Ró valakire extra terhet a rendszer üzemeltetése, vagy sem?

Ilyen és hasonló kérdések megválaszolása mentén lehet jó választ kapni arra, hogy mik egy vállalkozás céljai a digital signage bevezetésével, illetve mi ennek a legmegfelelőbb módja. Önmagában a digital signage használatának közvetlen hatása az eladásra nehezen mérhető és számszerűsíthető, így nem is akarjuk becslésekkel megpróbálni meggyőzni Önt.

Kevesebb poszter, több kampány és üzenet

Egy saját digital signage hálózattal több üzenetet juttathat célba ugyanakkora felületen és új lehetőségek nyílnak a kommunikációra.
Rendszerünket azoknak az érdeklődőknek kifejezetten ajánljuk, akik már megtapasztalták az eladáshelyi nyomdai reklámok korlátait és kezelésének nehézségeit.

Álló- és fekvő módban is használható kijelzők

A hagyományos nyomdai reklámanyagok esetében jóval gyakoribb az álló-, úgynevezett portré formátum, mint a fekvő elrendezés. Nem minden LCD kijelző alkalmas álló helyzetben való működésre, ezért nagyon fontos, hogy ha modernizálni szeretné reklámeszközeit, erre is figyeljen. Az általunk forgalmazott professzionális kijelzőkkel ez megoldott.

Nagy fényerejű kijelzők

Ha egyetlen tulajdonságot kellene megnevezni ami egy digital signage alkalmazásra használt kijelzőnél elengedhetetlen, akkor az a nagy fényerő. Igaz, hogy szinte bármilyen monitor vagy TV készülék egy ilyen rendszer részévé tehető, ezek fényereje jelentősen elmarad egy professzionális signage célra készült kijelzőétől. Kirakati elhelyezésnél például elengedhetetlen, hogy a készülék megfelelő fényerővel bírjon, hogy célközönsége a napfényes utcán is észrevegye hirdetését.

Hálózati működés

Mind az üzlethelyiségben telepített kijelzők, mind a különböző üzlethelyiségek hálózatot alkotnak, melyen keresztül minden képernyő irányítható. A nap bármely szakában változtatható a tartalom, időzíthető a rendszer.

Biztonságos működés

Fizikailag és tűzfallal is leválasztott üzleten belüli hálózat, VPN/SSL kapcsolat a tartalomkezelő szerver felé.

Passzív hűtésű, kis fogyasztású, zajtalan lejátszó eszközök

A kijelzőkbe épített, vagy a kijelzőkhöz csatlakoztatott kisméretű lejátszó eszközöket használunk, melyekkel minden típusú HDMI bemenettel rendelkező kijelző a rendszer részévé tehető.

További információ

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésére.